fredag 23 mars 2007 - bio och middag

Jag ska träffa Mia i kväll och gå på bio och efter bion så bjuder hon på middag hemma hos sig. Det ska bli mycket trevligt. Vi ska se filmen "Nina Frisk", jag vet ingenting om den mer än att jag gillade Masjävlar som var regissörens förra film. Jag tycker det är roligt att det börjar komma fler filmer regisserade av kvinnor och denna är en sådan. :-)
Jag håller på att färga håret med henna, så just nu försöker jag fördriva tiden tills det är dags att skölja ur smeten så jag kan klä på mig och börja dagen. Jag har suttit och mailat  och läst på min maillista och gläder mig åt alla trevlig människor som finns på den. Det är så mycket omtänksamhet och värme på den listan.

H är ledig i dag och i helgen, så vi ska åka ut till Björsund mellan lördag och söndag. Jag är nyfiken på om blåsipporna har kommit upp där ute, det brukar vara helt blått av blåsippor i backen utanför huset. Vi ska också mäta upp hur mycket vi ska inhägna av tomten, vi planerar att sätta upp fårstängsel för att hålla Kajsa kvar på tomten. Helst skulle vi naturligtvis vilja inhägna alltihop, men det finns det inte skuggan av en chans att vi har råd med. Nu ska vi bara ta ett mindre område och bara det kommer dra iväg upp mot 4000 kronor. Vi var och kollade på staketstolpar i går, fårstängslet sa vi beställa på internet. Vi tänkte sätta upp lappar om att vi vill köpa begagnat fårstängsel ute i Björsund också, det kan ju vara så att någon har ett som de inte använder.

Dags att skölja ur hennan ur håret och jag hoppas verkligen att det blir någon skillnad och syns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0