15 maj 2008 - stressad är ledordet

Tack och lov för H. Han får mig att landa mjukt när jag är på väg att explodera av stress. Jag är inne i en svacka, jag är trött och värken skriker i kroppen. Just nu går jag på behandling på Smärtcentrum, ett ställe specialiserade på värk, där jag får enomt bra bemötande och behandling. Men sista veckan har jag inte kunnat delta eftersom jag knappt tar mig upp ur sängen. Nu ringde  en försäkringskassehandläggare från Verksam som ska hjälpa mig och komma igång att arbetsträna, för att ge mig en tid nästa vecka, och jag gick i taket. Jag vill så förtvivlat gärna komma igång att jobba...men hur ska det fungera när 4 timmar i veckan på smärtcentrum uppenbarligen är för mycket. Jag blir frustrerad av min kropp som inte samarbetar. Vill vara pigg inför Verksam och arbetsträning.
H ringde och lugnade mig med att "stressa inte i onödan, i dag kan du inte göra någonting år det i alla fall, nästa vecka tar vi då." "Lägg dig i soffan och vila." När jag påpekade att det inte fungerade med Smärtcentrum så sa han "det finns fler tider på smärtcentrum, du kan gå dit när du mår bättre".
Jag hoppas det blir så. Nyaste nytt är annars att Smärtcentrum ska läggas ner eftersom kommunen ska spara pengar och naturlligtvis verkar det bäst att spara på oss med kronisk smärta som inte har något alternativ att söka oss till förutom smärtcentrum. Så just det där om att Smärtcentrum kommer att finnas kvar är ovisst.

Kommentarer
Postat av: lena andersson

hej.. läste att du gick på smärtcentrum. min läkare tror inte på mej, trots att jag inte kan gå mer än korta sträckor pga, min värk. jag har fibromyalgi o har haft det i 20 år, men det har eskalerat dom sista månaderna, o min läkare tar inte mej på allvar. undrar var jag kan hitta ett smärtcentrum i närheten av malmö

mvh lena

2009-04-18 @ 15:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0